Kutatási asszisztenst keresünk

A Felsőoktatás- és Innovációkutató Csoport 2016. február 1-től kutatási asszisztenst keres a „A helyi innovációk keletkezése, terjedése és rendszerformáló hatása az oktatási ágazatban”  című OTKA pályázatához.

career-development

A hallgató a kutatás adminisztrációját és kutatásszervezési feladatait látja el, szemeszterenkénti részidős foglalkoztatásban. A jelentkezés feltétele az ELTE-s, nappali tagozatos hallgatói jogviszony. A munkavégzés 2016. február 1-től optimális esetben a kutatás végéig, vagyis 2018. december 31-ig szól, azonban lehetőség van ennél rövidebb ciklusban is betölteni a munkakört (a munkaszerződés félévenként kerül meghosszabbításra, kölcsönös elégedettség esetén). A kiválasztásnál előnyt élveznek azok, akik hosszútávon tudják vállalni a pozíciót. A munkabér az ELTE szabályzata alapján megállapított hallgatói juttatások szerint alakul.

A kutatási asszisztensi feladatok:

  • dokumentumok rendszerezése, iktatása;
  • kutatásszervezési feladatok ellátása;
  • részvétel a kutatási megbeszéléseken, jegyzőkönyv készítése;
  • kutatási jelentések közzététele a kutatás honlapján;
  • kapcsolattartás a partnerekkel;
  • a kutatásvezető és a vezető kutató kérésének megfelelően minden egyéb, projektmenedzseri és adminisztratív feladat ellátása.

Jelentkezéshez a szakmai önéletrajzokat 2016. január 8-ig várjuk e-mailben Dr. Halász Gábor (halasz.gabor@ppk.elte.hu) kutatásvezetőnél és másolatban az fmik@ppk.elte.hu címen.

Részletes felhívás az alábbi linken tekinthető meg.

Both comments and pings are currently closed.